Szűrés

A(z) vezetéknélküli fülhallgató kulcsszót tartalmazó cikkek

Kiváló hangzást biztosító valódi vezeték nélküli Technics fülhallgatók

2021. október 1. -

A Technics bejelentette két új valódi vezeték nélküli fülhallgatóját, az EAH-AZ60 és az EAH-AZ40 modelleket. A prémium hangminőséggel és fejlett technológiákkal rendelkező fülhallgatókat úgy tervezték, hogy kiváló élményt nyújtsanak, akár konferenciahíváson vesz részt, akár kedvenc zenéjét vagy podcastjét hallgatja.

Tovább

A FreeBuds 4i már fagyott ezüst és exkluzív, piros színben is kapható

2021. augusztus 23. -

Mostantól két vadonatúj színben – fagyott ezüstben és klasszikus pirosban is – elérhető a HUAWEI vezeték nélküli fülhallgatója. A FreeBuds 4i két új változata szintúgy kristálytiszta hangzást, aktív zajcsökkentést, elegáns kialakítást, rendkívüli üzemidőt és akár 10 órás folyamatos lejátszást kínál. A FreeBuds 4i két új színben augusztus 23-tól 24.990 Ft-os akciós áron elérhető a Huawei kereskedelmi partnereinél.

Tovább

Firmware-frissítést ad ki a Panasonic vezeték nélküli fülhallgatókhoz

2021. február 27. -

A Panasonic firmware-frissítést és egy funkciókat és felhasználói élményt növelő alkalmazást ad ki az EAH-AZ70W, az RZ-S500W JMS1ZY 02.50 és az RZ-S300W JMS1ZX 02.00 valódi vezeték nélküli fülhallgatókhoz. A szoftverek már elérhetők. 

Tovább

Dinamikus zajszűrőt szerelt vezeték nélküli fülhallgatójába a Huawei

2020. október 18. -

A Huawei Technologies elsőként mutatott be a világon olyan fülhallgatót, amely három fokozatban, a környezethez igazodva képes az intelligens zajszűrésre. A Freebuds Pro felismeri, ha beszélgetünk, vagy átkelünk a zebrán és kikapcsolja a zajszűrést. A gyártó nagy hangsúlyt helyezett a készülék kialakítására is: a tökéletes fülbe illeszkedéshez a Huawei Audio Lab világszerte több mint 1000 felhasználó hallójáratának adatait elemezte. A készülék fülbe helyezését egy applikációval tökéletesíthetjük.

Tovább